• 1402/11/18 - 10:29
  • - تعداد بازدید: 10
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

بازدید طرح‌های کشاورزی شهرستان بیضا برنامه نخست وزیر جهادکشاورزی در فارس

وزیر جهادکشاورزی، شهرستان بیضا را اولین مقصد سفر به استان فارس قرار داد و از سه طرح؛ مزرعه پرورش ماهیان خاویاری، گلخانه هیدروپونیک سبزی و صیفی و شهرک دارویی بیضا بازدید کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهادکشاورزی محمدعلی نیکبخت صبح امروز جمعه 21 مهرماه در جریان سفر دولت به استان فارس، با استقبال نماینده مردم و مسئولان شهرستان وارد بیضا شد و از طرح‌های کشاورزی آن بازدید کرد.

وزیر جهادکشاورزی، ابتدا از مزرعه پرورش ماهیان خاویاری شرکت تعاونی پرورش ماهی ملوسجان دیدن کرد، این مجموعه بزرگترین مرکز پرورش ماهی خاویار در استان‌های غیرساحلی کشور است و به عنوان مکانیزه‌ترین مزرعه پرورش ماهیان خاویاری کشور شناخته می‌شود، در این مزرعه گونه ماهیان خاویاری از جمله فیل ماهی، ازون برون، سیبری، قره برون، چالباش، شیب، استرلیاد و هیبرید نیز پرورش داده می‌شود. مساحت این طرح 3 هکتار است و ظرفیت تولید 120 تن گوشت ماهی و 3 تن خاویار را داراست.

نیکبخت سپس به گلخانه هیدروپونیک سبزی و صیفی در روستای تنگ خیاره رفت و از این مجموعه بازدید به عمل آورد، این مجموعه در زمینی به مساحت 11 هزار مترمربع و با ظرفیت تولید سالانه 150 تن فلفل دلمه، با اشتغال زایی 22 نفر مستقیم و غیر مستقیم و با اعتباری بالغ بر 265 میلیارد ریال احداث و به بهره برداری رسیده است.

وزیر جهادکشاورزی در پایان سفر به شهرستان بیضا راهی شهرک دارویی بیضا شد، این شهرک دارویی در زمینی به مساحت 180 هکتار در دو فاز طراحی شده که فاز اول 80 هکتار و فاز دوم 100 هکتار است و قابلیت استقرار 500 واحد صنعتی در حوزه گیاهان دارویی را دارد که در حال حاضر 17 واحد دارویی متقاضی استقرار در این شهرک هستند.
  • گروه خبری : اخبار اسلایدی
  • کد خبر : 34283
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی